Resum comercial 2015

Resum de l’activitat comercial de les associacions de propietaris forestals federades a BOSCAT durant el 2015.

 

PROMOCIÓ LLENYES 2015-2016

 

Des de BOSCAT, ampliem els nostres serveis oferint la possibilitat d’adquirir llenyes directament del bosc.

Per més informació sobre aquests i altres productes forestals poden posar-se en contacte amb nosaltres sense cap compromís. Disposem d’ofertes especials per als socis de les associacions de propietaris federades.

 

Conveni BOSCAT_Diputació de Barcelona 2015

Conveni de col·laboració entre la Federació Catalana d’associacions de Propietaris Forestals i la Diputació de Barcelona per a l’any 2015.

El conveni inclou serveis tècnics, assessoria, traspàs d’informació i màxima col·laboració per a la consecució dels objectius comuns en matèria de foment de la gestió forestal per a la prevenció d’incendis.

 

Resum comercial 1er semestre 2015

Resum de l’activitat comercial coordinada des de BOSCAT de les associacions de propietaris forestals federades durant el primer semestre de 2015.

Llotja de Vic. Taula de preus de la fusta – Mercat núm. 48
Resum taula debat Assemblea General BOSCAT 2014

Document que resumeix les conclusions del debat de l’assemblea en realció a les noves mesures de prevenció d’incendis forestals i els aspectes de major interès pels propietaris forestals.

Resum Comercial Boscat 2014

Resum de l’activitat comercial de les associacions de propietaris forestals coordinades per BOSCAT durant l’any 2014.

Conveni Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

Conveni Signat per l’honorable conseller d’agricultura Sr. Josep Maria Pelegrí en nom del CTFC durant l’assemblea general ordinaria 2012 per aprofundir en els sistemes eficients d’aprofitament de biomassa forestal.

Estatuts