ADMINISTRACIONS  I ENTITATS COL·LABORADORES

Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona, col·labora des dels seus inicis amb les associacions de propietaris forestals de la província i amb BOSCAT mitjançant convenis de col·laboració amb aquestes i els municipis.
L'Associació de rematants i serradors de Catalunya prioritzen la compra d'almenys 500 tones mensuals de fusta provinent dels treballs de prevenció d'incendis i restauració de zones cremades que realitzen les associacions de propietaris forestals federades. La gestió de les entrades de fusta del conveni correspon a BOSCAT.
CENTRE TECNOLÒGIC FORESTAL DE CATALUNYA (empresa spin off)
CENTRE TECNOLÒGIC FORESTAL DE CATALUNYA (empresa spin off)
CENTRE TECNOLÒGIC FORESTAL DE CATALUNYA
L'empresa vinculada al CTFC ofereix serveis per al control de la qualitat de l'estella per als socis de les associacions a preus especials.

Especialment pensat per petits consumidors, s'estableix un servei d'anàlisi d'humitat d'estella per 20€ + IVA enviat per missatgeria una mostra.

Posar-se en contacte amb ells per gestionar l'enviament de mostres

EMPRESES COL·LABORADORES

Aplicacions Energètiques de la Fusta SL
Aplicacions Energètiques de la Fusta SL
Biomassa i pellet
L'empresa ENERBIO, el principal fabricant de pellet de fusta verge de Catalunya, ofereix al socies de les associacions de proietaris forestals federades la possibilitat d'adquirir pellet de qualitat en diferents formats amb un descompte del 3% sobre el preu de tarifa.
MONRESER SL
MONRESER SL
Biomassa agrícola i forestal
Monreser SL és una empresa dedicada als serveis agrícoles i a la fabricació i venda d'estella forestal. Ofereix als socis un 5% de descompte en els preus de venta al públic d'estellla i un 2% en els serveis agraris. Igualment, compra la fusta de forma prioritària a les associacions per al seu subministrament.
Assessoria jurídica
BUSQUET ADVOCATS S.L.P. és una empresa dedicada els serveis jurídics, de la mà del seu soci fundador Manuel Busquet Arrufat, amb amplia experiencia en aspectes relacionats amb les finques rustiques i forestals per la seva condició de soci de l'Associació de propietaris forestals Gavarresa-Moianès.
Ofereix a BOSCAT primera consulta jurídica gratuïta en aquelles qüestions que afectin als seus associats. La coordinació del conveni correspon a BOSCAT.
Biomassa agrícola i forestal
La Cooperativa de Productes Forestals de la Catalunya Central, vinculada a les ADFs del Bages, oferix un 5% de descompte en els preus dels serveis d'estellat a domicili per als soccis
Biomassa
L'empresa COMSA renovables SL renova el contracte de subministrament amb BOSCAT incorporant a les condicions de subministrament dels darrers anys la porfirització davant altres subministradors de la compra d'almenys 500 tones mensuals de fusta provinent dels treballs de prevenció d'incendis i restauració de zones cremades que realitzen les associacions de propietaris forestals federades. La gestió de les entrades de fusta del conveni correspon a BOSCAT.

Recordeu que per accedir als descomptes us demanaran les dades del vostre carnet de soci de l’associació de propietaris forestals. Si encara no el teniu poseu-vos en contacte amb l’associació del vostre territori