Oferta de treball – tècnic/a de suport (Programa Garantia Juvenil)

BOSCAT precisa incorporar un jove o una jove amb la o les titulacions referides a sota amb els requisits de la convocatòria de contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El contracte es realitzarà en virtut de les subvencions previstes a l’ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, i per la RESOLUCIÓ TSF/2537/2020 per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2012, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP).

 

CARACTERÍSTIQUES DEL CONTRACTE

 • En el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
 • Incorporació prevista: 30 de desembre de 2020.
 • Contracte de pràctiques de 6 mesos.
 • Jornada laboral: completa, 40 hores setmanals.
 • Condicionat a l’aprovació de la subvenció.
 • Retribució segons el Programa de Garantia Juvenil

 

TASQUES A REALITZAR

 • Suport tècnic i administratiu a les associacions federades
 • Suport en les tasques de comunicació de la federació sobre gestió forestal

 

REQUERIMENTS DEL/LA CANDIDAT/A

 • Persona jove major de 16 anys i menor de 30 anys, incloses les persones amb discapacitat, que estiguin registrades en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de beneficiari.
 • Constar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
 • Titulació: Grau Superior de Gestió Forestal i del Medi Natural, o Grau d’Enginyeria Forestal, o Màster d’Enginyeria de Forest, o Màster MEDFOR, o Màster Incendis Forestals / Ciència i Gestió Integral, o CP AGAR0109 (Gestió de Repoblacions Forestals i de tractaments silvícoles) o CP AGAR0110 (Gestió d’Aprofitaments Forestals).
 • No haver participat en la mateixa convocatòria dels anys 2018 o 2019.
 • Cal poder acreditar els requeriments indicats a dalt al menys el dia anterior a l’inici del contracte.
 • Nivell mitjà d’Excel, Word i de programari GIS, preferentment ArcGIS i

 

CONDICIONS VALORABLES

 • Experiència en les tasques que s’han de realitzar
 • Persona flexible, disciplinada, responsable, resolutiva, organitzada i amb capacitat de treballar en equip i autònoma
 • Experiència en el món associatiu
 • Certificat de discapacitat reconeguda

 

PROCÉS I CRITERIS DE SELECCIÓ

Els/les candidats/tes hauran d’enviar un currículum i una carta de motivació (màxim una cara), al correu info@boscat.cat, fins el 23 de desembre de 2020. També podeu fer-ho a través del següent formulari: https://forms.gle/yqxxbkmdtxAiXGCY9

Podeu descarregar l’oferta de treball aquí [PDF]

Logo SOCLogo GencatLogo Fons Social Europeu

 

Recent Posts