Reunió a Pedreguer (Alacant) del Grup Operatiu Aprofitament de Pi Blanc

logosPNDR

reunioPedreguerGOPinusHalepensis

El dia 26 de setembre de 2018 va tenir lloc a Pedreguer (Alacant) la darrera reunió dels membres del Grup Operatiu Aprofitament del Pi Blanc Valorización y aprovechamiento energético, en la fase de clareo, de las masas forestales de pino carrasco (Pinus halepensis) regenerado post incendios forestales”.

En aquesta reunió s’ha acabat de perfilar el projecte innovador que es presentarà a la convocatòria del MAPAMA, amb el que es pretén donar sortida al material biomàsic generat en els tractaments silvícoles en masses de pi blanc regenerades post incendi.

Aquest projecte innovador que podrà posar-se en marxa a partir de l’any 2019. Al Grup Operatiu hem participat per 6 entitats de Catalunya, València i Andalusia:

agrupacioLogosMembresPinusHalepensis

El Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) i Proenhec Consultoria Estratègica S.L. han estat contractats com a Agents d’Innovació.

proenhecCTFC

Recent Posts