FUSTA CREMADA EN L’INCENDI D’ÒDENA

BOSCAT i l’associació de propietaris forestals Serra de Rubió han col·laborat amb els propietaris afectats per l’incendi forestal que aquest estiu va arrasar part dels municipis d’Òdena i Castellfollit del Boix, organitzant un procés de contractació ràpid en que han participat les principals empreses del sector.

Això ha estat possible degut a la concentració de l’oferta en tres grans lots de gairebé 15.000 tones de fusta i 300 hectàrees, amb un elevat atractiu comercial que redueix significativament els costos fixes dels treballs i permet un notable increment de valor final dels productes i de la qualitat dels acabats.

Avui, en gran part d’aquestes finques cremades ja s’ha extret la fusta amb algun valor comercial i s’han fet els tractaments sobre els arbres de petites dimensions.

Recent Posts