L’Associació Gavarresa-Moianès rep el certificat PEFC de gestió forestal sostenible

El dia 20 de setembre de 2018 s’ha reconegut el compromís de l’associació Gavarresa-Moianès amb les directives de Gestió Forestal Sostenible de certificació regional PEFC. El certificat ha estat emès per ENSCAT, titular de la certificació regional amb número de certificat PEFC/14-21-00009-BVC.

Aquest reconeixement (núm ENSCAT/2555-EE) certifica la feina que des de fa anys es duu a terme des de l’Associació.

El representant de l’associació, Just Serra, agraeix a ENSCAT i PEFC-Espanya la tasca que realitzen en la difusió de la marca PEFC al gran públic que fa que es reconegui la nostra tasca de gestió per part dels consumidors de productes forestals conscienciats i compromesos amb el desenvolupament sostenible, i els insta a incrementar l’esforç a aquest fi.

Aquesta certificació permet a més que la fusta provinent dels nostres boscos entra en el circuit comercial amb garanties de complir amb el reglament EUTR de comercialització de fusta i productes derivats.

Aclarides de plançoneda Mediona 2016

Recent Posts