SUBVENCIONS PER EMPRESES I ENTITATS DE LA XARXA DE PARCS NATURALS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

La Diputació de Barcelona ha obert una línia de subvencions adreçades a empreses, tant agrícoles i ramaderes com de serveis, així com per a entitats culturals en l’àmbit territorial dels espais naturals de la Xarxa de Parcs.

Les activitats o projectes subvencionats inclouen el foment de les activitats d’explotacions forestals, les instal·lacions d’aprofitament de biomassa, entre altres. D’acord amb la convocatòria, les activitats s’hauran de realitzar dins del període comprés entre l’1 de gener del 2016 i el 30 de juny del 2017.

L’àmbit de la convocatòria inclou els territoris situats dins el Parc Natural del Montseny, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Garraf, el Parc d’Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Natural de la Serra de Collersola i el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 29 de febrer.

Més informació aquí

Recent Posts